پاترنوستر؛ آسانسور کشنده!

گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران | دانستنی‌ها | آسانسور کشنده

مرگبارترین آسانسور دنیا

امروز می خواهیم شما را با مرگبارترین آسانسور دنیا آشنا کنیم. اگر با نحوه کارکرد این آسانسور آشنا شوید تعجب می‌کنید! باور نکردنی است! با ما همراه باشید.

 

آسانسور چیست ؟ 

 

اسم «پاترنوستر» از کجا آمد؟

کلمه پاتر نوستر برای دعای ربانی نیز به کار می رود. این دعا معمولا اولین دعایی است که مسیحیان به کودکانشان می آموزند. شاید به دلیل مرگبار بودنش آن را پاترنوستر نامیدند!

آسانسور پاترنوستر - گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران
آسانسور پاترنوستر – گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران

درباره ایمنی آسانسور بخوانید. 

ایده پاترنوستر

چه کسی اولین بار ایده چنین آسانسور وحشتناکی را داد؟ شاید برای شما هم جالب باشد بدانید چه کسی پاتر نوستر را خلق کرد. Peter hart مهندس ماجراجویی بود که اولین بار پاترنوستر را اختراع کرد. این اختراع اولین بار در سال ۱۸۸۴ در دارتفورد انگلستان مورد استفاده قرار گرفت. به نظر شما پیتر در هنگام طراحی این آسانسور به فکر جان مردمش نبود؟

چرا پاترنوستر؟

مهم ترین دلیل اختراع پاترنوستر جابجایی سریع تعداد زیادی از افراد در مدت زمان کوتاه بود. پاترنوستر ها نسبتا سریع هستند، هر کابین یک تا 5 نفر ظرفت دارد و قادر است تعداد طبقات زیاد را نیز هندل کند.

استاندارد آسانسور چیست؟

کارکرد پاتر نوستر؛ وجه تمایز آن با سایر آسانسورها

باید بدانید که پاترنوستر ها هرگز نمی ایستند! بله درست خواندید! پاترنوستر دارای چندین اتاقک است که از طریق شفت عمودی ای، به طور مرتب و بدون توقف، بالا و پایین می روند . افراد باید در همان جهتی که می خواهند پیاده شوند، سوار این آسانسور شده و وقتیکه به طبقه ی مورد نظر رسیدند، فورا از آن به بیرون بپرند! همین امر باعث شده تا قطع عضو و مرگ و میر زیادی در استفاده از این آسانسور رخ دهد.

پاترنوسترها همچنان در میان مردم !

جالب است بدانید پاترنوستر ها با وجود اینکه به شدت ممنوع شده اند همچنان مورد استفاده قرار میگیرند. علی رقم این محدودیت ها بیشترین تعداد پاترنوستر در کشور آلمان قرار دارد. تعداد این آسانسور در کشور آلمان به حدود 230 عدد می‌رسد. این امر در حالیست که حوادث این آسانسور همچنان ادامه دارد.

پاترنوستر آسانسور کشنده - گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران
پاترنوستر آسانسور کشنده - گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران

پیشنهادات مرتبط

آسانسور mrl-mr آسانسور - گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران
تفاوت آسانسور mr و mrl

آسانسورهای Mrl یا همان بدون موتورخانه (روملس) آسانسورهایی هستند که فضای جداگانه‌ای برای قرار گرفتن موتور و تابلو فرمان ندارند و موتور داخل چاله آسانسور زیر سقف و تابلو فرمان در کنار بالاترین توقف قرار می‌گیرد.

اولین آسانسور جهان - گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران
اولین آسانسور های جهان

اولین آسانسور های جهان بیشتر جنبه گردشگری داشتند تا حمل و نقل! در زمان های گذشته ساختمان های بلند طرفدار کمی داشت و طبقات پایینی مطلوب‌ترین طبقه‌ها بودند.

ظرفیت آسانسور و نحوه محاسبه آن - گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران
ظرفیت آسانسور

یکی از مهم ترین مواردی که در طراحی و اجرای آسانسور باید در نظر بگیریم، ظرفیت آسانسور است. عوامل مختلفی در تعیین ظرفیت آسانسور یک ساختمان موثر است. عواملی چون تعداد طبقات، فضای مناسب جهت اجرای آسانسور، ترافیک ساختمان، نوع کاربری و …. همگی در تعیین ظرفیت یک آسانسور موثر هستند.

سرعت آسانسور؛ بایدها و نبایدها - گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران
سرعت آسانسور؛ باید ها و نباید ها

سرعت آسانسورها بستگی به نوع آنها دارد. سرعت در برخی از آسانسورها کند، در برخی دیگر متوسط و در برخی بسیار سریع است. معمولا از آسانسورهای با سرعت زیاد در ساختمان های مرتفع و آسمان خراش ها استفاده می شود.

دنیای درون پله برقی - گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران
دنیای درون پله برقی

پله‌برقی یا پلهٔ روان نوعی دستگاه غول پیکر برای جابه‌جا کردن افراد است. ظاهر این وسیله همانند راه پله های ساختمانی است. پله‌برقی با به کار گیری از تجهیزات الکتریکی و مکانیکی، توانسته تا زمان انتظاری را که در سیستم آسانسور وجود داشته، از بین ببرد. 

کوچکترین آسانسور دنیا - گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران
کوچکترین آسانسور دنیا

کوچک ترین آسانسور جهان در شهر ونیز ایتالیا قرار دارد. محل قرارگیری این آسانسور در نزدیکی میدان سن مارکو و در هتلی به نام Hotel A La Commedia است. این هتل 4 ستاره دارای 35 اتاق و سوئیت است که با سبک مدرن و کلاسیک تزئین شده‌اند.

اخبار بهران

دانستنی آسانسور

مقالات آسانسور و پله برقی