Elevator, آسانسور, اطلاعات عمومی آسانسور, دانستنی های آسانسور, مقالات

آسانسور خانگی

گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران | مقالات آسانسور | آسانسور خانگی

 

همه چیز درباره‌ی آسانسور خانگی

امروز می خواهیم درباره آسانسور خانگی صحبت کنیم. حتما شما هم نام آن را زیاد شنیده‌اید. اما آسانسورهای خانگی چه تفاوتی با سایر آسانسورها دارند؟ چرا در ایران کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند؟ آیا نحوه کارکرد آنها نیز متفاوت است؟ به تمام سوالات شما در این مقاله پاسخ داده‌ایم. با ما همراه باشید.

پیشنهاد می کنیم ابتدا درباره «آسانسور چیست؟» بخوانید.

آسانسور خانگی - گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران

آسانسور خانگی – گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران

آسانسور خانگی چیست؟

نحوه کارکرد

آسانسورهای خانگی معمولا از نوع آسانسورهای هیدرولیکی هستند. این آسانسورها با بالابرهای خانگی متفاوتند. بالابرهای خانگی نیازی به شافت جهت حرکت ندارند. اما آسانسورهای خانگی محوطه کابین محصوری دارند که نیازمند شافت جهت حرکت است. آسانسورهای خانگی ممکن است در صورت نبود فضا نیازمند تخریب سازه باشند. این آسانسورها به کمک روغن پیستون به بالا حرکت می کنند. اما در جهت پایین از نیروی جاذبه و تخلیه روغن پیستون کمک می گیرند. درباره نحوه کارکرد آسانسورهای کششی در این لینک بخوانید.

آسانسورهای خانگی برای چه خانه‌هایی مناسبند؟

آسانسورهای خانگی برای خانه هایی با تعداد طبقات پایین مناسب اند. مثلا نهایت تعداد طبقات آسانسور در این نوع آسانسورها 4 طبقه است. منازل ویلایی و چند طبقه جهت دسترسی سریع تر و بهتر به طبقات از آسانسور خانگی استفاده می کنند. با این وجود منازل ویلایی و کم طبقه ای وجود دارند که آسانسورهای کششی را انتخاب کرده اند. در انتهای مقاله شما را به تصمیم درست در انتخاب و خرید نوع آسانسور متناسب با منزلتان، صادقانه راهنمایی می کنیم.

آسانسور خانگی - گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران

آسانسور خانگی – گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران

قیمت آسانسور خانگی

قیمت آسانسور خانگی به عوامل مختلفی بستگی دارد. جنس کابین، هیدرولیکی یا کششی بودن، نوع آسانسور، ابعاد، ظرفیت قابل تحمل کابین، نوع و قدرت موتور، محل نصب آسانسور و … در قیمت آسانسور خانگی موثرند.

مزایای آسانسور خانگی

  • عدم نیاز به چاه و اتاقک آسانسور
  • عدم نیاز به موتورخانه در پشت بام
  • حرکت روان و بی صدا
  • امکان راه اندازی با برق تک فاز
  • استهلاک پایین و عمر طولانی
  • عدم نیاز به دیوارکشی اطراف آسانسور قبل یا بعد از احداث
  • صرفه جویی در مصرف برق تا ۴۰ درصد
  • کاهش میزان آهن کشی آسانسور
  • ظاهری زیبا وشیک

درباره ایمنی آسانسور در این لینک بخوانید.

معایب آسانسور خانگی

  • محدودیت ارتفاع
  • محدودیت سرعت
  • ظرفیت پایین
  • تولید حرارت
  • حساسیت نسبت به دما
  • حساسیت نسبت به وزن
  • محدودیت در حفر چاه

مقایسه آسانسور خانگی هیدرولیکی و کششی

فضای چاه آسانسور

برای آنکه بتوانید بهترین گزینه آسانسور را برای منزلتان انتخاب کنید پیشنهاد می کنیم این بخش را با دقت بخوانید. هیچ کدام از این دو مدل آسانسور برای همه ی منازل مسکونی مناسب نیستند. بلکه ممکن است در منزل شما فقط آسانسور خانگی یا هوم لیفت جوابگو باشد و اصلا نتوانید از آسانسور کششی استفاده کنید. بنابراین برای خرید آسانسور ابتدا باید شرایط منزلتان را بسنجید. برای نصب آسانسورهای کششی باید فضای کافی جهت احداث چاه آسانسور و در انواع گیربکس دار باید فضای اتاقک آسانسور نیز داشته باشید. در غیر این صورت نمی توانید آسانسور کشی نصب کنید. وجود فضای مناسب جهت چاه آسانسور یکی از شرایط تعیین کننده برای نصب آسانسور است. آسانسورهای خانگی معمولا برای منازل کوچک طراحی شده اند. خانه‌هایی که فضای کافی جهت احداث چاه آسانسور ندارند یا خانه های ویلایی که اصولا چاه آسانسور در آنها تعبیه نمی شود مناسب این نوع از آسانسورها هستند. لازم به ذکر است که انواعی از آسانسورهای کششی (آسانسورهای روملس و گیرلس) نیازمند اتاقک موتور خانه نیستند بنابراین اگر تنها فضای چاه آسانسور را داشته باشید هم جهت نصب آسانسور کششی کافیست.

استاندارد آسانسور چیست؟

آسانسور خانگی - گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران

آسانسور خانگی – گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران

بودجه مورد نیاز برای خرید آسانسور

آسانسورهای خانگی باید کابین شیشه ای داشته باشند. بنابراین تا حدودی قیمت بالاتری خواهند داشت. اما آسانسورهای کششی محدوده های قیمتی متفاوتی دارند. بسته به انتخاب نوع و برند موتور آسانسور بودجه مورد نیاز شما تغییر خواهد کرد. فراموش نکنید در هنگام خرید آسانسور حتما باید میزان ترافیک ساختمان، تعداد طبقات، میزان بودجه مورد نظرتان و فضای موجود را اعلام بفرمایید.

سر و صدای موتور آسانسور

شاید با خود بگویید آسانسورهای کششی سرو صدای زیادی دارند و مناسب منازل کوچک نیستند اما سخت در اشتباهید. سر و صدای آسانسورهای کششی به دلیل طبیعت آنها بالاست. آسانسورهای کششی برای داخل اتاقک آسانسور طراحی شده اند و نه برای داخل چاه(برخلاف موتورهای گیرلس) و یا فضای خانه. بنابراین در طراحی آن نیازی به کاهش قابل توجه صدا نبوده است. همچنین در موتور های گیربکس که صدای بیشتری نسبت به موتورهای گیرلس دارند همین مساله در جریان است. به دلیل اینکه موتورهای گیرلس در فضای چاه آسانسور نصب می گردند و موتورخانه ندارند، باید از صدای کمتری برخوردار باشند تا حداقل صدای ممکن به داخل کابین آسانسور منتقل گردد.

نوع موتور آسانسور

آسانسورهای خانگی از نوع آسانسورهای هیدرولیکی هستند. این نوع از آسانسورها صدای بسیار پایین و سرعت نسبتا خوبی دارند. اما به دلیل محدودیت ارتفاع نمی توانند این ویژگی را به خوبی نمایش دهند. کابین این آسانسورها نیز معمولا از نوع کابین کرو (منحنی) است. دلیل این طراحی کاهش فضای اشغال شده توسط آسانسورهاست.

جهت خرید آسانسور از اینجا وارد سایت فروشگاهی بهران شوید.

میزان ترافیک آسانسور

آسانسورهای خانگی محدودیت ترافیک دارند. محدودیت ترافیک یعنی چه؟ یعنی میزان استفاده شما از آسانسور باید به مقدار خیلی کم باشد و تعداد نفرات مسافر نیز پایین باشد. برای مثال اگر در هر چند ساعت یک الی دوبار و به تعداد نفرات پایین از آسانسور استفاده می‌کنید آسانسور خانگی برای شما مطلوب است. اما آسانسورهای کششی محدودیت ترافیک ندارند. شما در هنگام خرید آسانسور کششی باید میزان ترافیک منزلتان را ذکر کنید. پس از آن کارشناسان فروش آسانسور ما به شما اعلام خواهند کرد که چه ظرفیت و مدلی از موتور را باید انتخاب و خرید کنید.

تماس با کارشناس جهت مشاوره آسانسور

تعداد طبقات آسانسور

در آسانسورهای خانگی محدودیت طبقات وجود دارد. این نوع آسانسور معمولا ساختمان های دو تا چهار طبقه را پشتیبانی می کند. اما در آسانسورهای کششی هیچ محدودیتی در تعداد طبقات آسانسور وجود ندارد. جالب است بدانید آسانسورهای برج میلاد تهران نیز از نوع آسانسورهای کششی هستند.

هوم لیفت - گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران

هوم لیفت – گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران

راهنمای خرید آسانسور خانگی

اگر این ویژگی‌ها را دارید در خرید آسانسور خانگی شک نکنید و در غیر این صورت پیشنهاد می کنیم آسانسور کششی را حتما امتحان کنید.

  1. اگر خانه شما فضای کافی جهت احداث چاه آسانسور ندارد.
  2. اگر در میزان بودجه مشکلی ندارید.
  3. حداکثر طبقات منزل شما 4 طبقه است.
  4. حداکثر ظرفیت مورد نیاز شما 2 تا 6 نفر است.
  5. اگر ترافیک بالایی در استفاده از آسانسور ندارید.

لازم به ذکر است که آسانسورهای خانگی به هیچ وجه مناسب ساختمان های اداری و تجاری نیستند. و بعنوان جایگزین آنها باید از آسانسورهای کششی استفاده کنید.