برگزاری مسابقه طراحی کاور پله‌برقی پل های عابر کلانشهر تهران

برگزاری مسابقه طراحی کاور پله‌برقی پل‌ های عابر کلانشهر تهران توسط گروه صنعتی آسانسور و پله‌برقی بهران

گروه صنعتی آسانسور و پله‌برقی بهران مفتخر است به قبول پروژه طراحی و تولید پله‌برقی‌های سطح کلانشهر تهران. در همین راستا و در جهت ایجاد طرحی خلاقانه و به روز برآن شدیم تا با برگزاری مسابقه‌ طراحی کاور پله‌برقی پل های عابر کلانشهر تهران این امر را به بهترین کل ممکن به مرحله‌ی اجرا برسانیم.

شروع داستان برگزاری مسابقه طراحی کاور پله‌برقی با پروژه پله‌برقی‌ پل‌های عابر سطح شهر تهران

ایده برگزاری مسابقه طراحی کاور پله‌برقی پل های عابر کلانشهر تهران از آنجایی شروع شد که پروژه پله‌برقی‌ پل‌های عابر سطح شهر تهران بر عهده گروه صنعتی بهران قرار گرفت. در راستای ارائه‌ی بهترین عملکرد در خصوص قراداد شهرداری محترم تهران، نظر به اهداف بلند این گروه صنعتی، برگزاری مسابقه معماری که روشی علمی و فراگیر جهانی در خصوص طراحی کاور پله‌برقی پل های عابر با همکاری دانشگاه‌های برتر کشور و اساتید برجسته ملی برای انتخاب برترین طرح ها با هزینه این شرکت در دستور کار قرار گرفت.

 

به همین جهت برای اعتبار بیشتر و ایجاد انگیزه در جامعه معماری و دانشجویی و جذب برترین طرح‌ها، و ارائه بهترین خدمات با دانشگاه‌های برتر کشور از جمله دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه معماری و هنر پارس و سازمان نظام مهندسی و ساختمان تهران همکاری کرده‌ایم.

محور مسابقه طراحی کاور پله‌برقی

در مسابقه طراحی کاور پله‌برقی پل های عابر کلانشهر تهران در نظر داشتیم تا تدقیق و طراحی کاور پل های عابر سطح شهر تهران، مطابق با اصول و رهنمودهای ارائه شده در قسمت بایدهای طراحی را محور کار قرار دهیم. همچنین تمامی شرکت کنندگان عزیز می بایست اصول فراگیر (یونیورسال دیزاین) را جهت سهولت استفاده افراد معلول، کم توان، سالمندان و کودکان مورد نظر قرار دهند. علاوه بر این به جنبه های زیبایی شناسانه فرمی و جنبه های فرمالیستی( استایل، زیبایی و …) پل در سطح کلانشهر تهران دقت کنند. مهمترین شاخصه مورد نظر ما این بود که آثار پیش از اعلام رسمی مسابقه در هیچ رسانه ای اعم از دیجیتال و کاغذی منتشر نشده باشند و هم چنین امکان شرکت در هیچ مسابقه دیگری را ندارند. بنابراین تضمین شد که میتوانیم به طرح های ناب و منحصر به فردی دسترسی بیابیم.

از دیگر نکات و شرایط مسابقه می توان به نکات زیر اشاره کرد:

  • توجه به ابعاد محتوایی طراحی، شامل مفاهیم ( سمانتیک، سمبلیک، سینتاکتیک و احساسی).
  • توجه به نکات ایمنی از کل تا جزء، شامل امنیت تردد در شب (بر اساس اصول چندگانه و سیمای دید).
  • توجه به استفاده از متریال متناسب با موقعیت و شرایط اب و هوایی شهر تهران و اولویت استفاده از ورق پلی کربنات، ورق اچ پی ال و ورق کامپوزیت و غیره… .
  • امکان استفاده و اجرای قسمت کاور پل های عابر به صورت جداگانه و مستقل از طرح استراکچر و فرم در طرح ارائه شده.
  • ایمنی کافی برای جلوگیری از سقوط ( خصوصا معلولین جسمی _ حرکتی ) و ایمنی وسایل نقلیه در حال تردد از زیر پل.

 

اسامی داوران مسابقه طراحی کاور پله‌برقی پل‌ های عابر کلانشهر تهران

اسامی داوران محترم : (به ترتیب حروف الفبا)

1- جناب آقای دکتر محمد رضا حافظی( رئیس دانشکده و عضو هئیت علمی دانشکده  معماری و شهر سازی دانشگاه شهید بهشتی).

2- جناب آقای دکتر علی حق شناس(مدیر مسئول و صاحب امتیاز مجله معمار و مد امروز،عضو کمیته فنی و مهندسی ایران و نروژ).

3- جناب آقای دکتر سعید حقیر(استاد و عضو هئیت علمی دانشکده معماری و هنرهای زیبا دانشگاه تهران-رشته منظر شهری-دکتری دانشگاه سوربن).

4- جناب آقای دکتر مرتضی رهبر (عضو هئیت علمی دانشکده معماری و شهر سازی دانشگاه علم وصنعت ایران، متخصص طراحی رایانشی و هوش مصنوعی در مهندسی معماری).

5- جناب آقای مهندس محمد غفاری (دارای سوابق طراحی بین المللی و هم چنین جایزه یونسکو در خصوص مسابقه ملی طراحی سنگ فرش باغ دولت اباد یزد).

6- جناب آقای دکتر وحید قبادیان. (رئیس گروه تخصصی معماری سازمان نظام مهندسی و ساختمان تهران، عضو هئیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی).

7- جناب آقای پروفسور محمود گلابچی (چهره ماندگار ایران در معماری و مهندسی راه و ساختمان، رئیس و بنیان گذار دانشگاه معماری و هنر پارس).

در این میان جناب آقای مهندس امیدرضا ریاحی به عنوان مشاور ایمنی (عضو هئیت رئیسه سازمان نظام مهندسی استان تهران) در تمامی روال مسابقه ما را همراهی نمودند.

تقویم زمانبندی مسابقه

در تاریخ دوم آبان ماه 1402 اطلاعیه و ثبت نام آغاز گردید که در این مرحله بیش از 500 نفر ثبت نام انجام دادند. سپس در تاریخ 15 آبان ماه جلسه هم اندیشی داوران در راستای تبیین هرچه بهتر مبانی مسابقه تشکیل شد. پس از ارسال تمامی طرح‌ها در تاریخ 22 آذرماه 1402 شمسی، با دسترسی داوران به اطلاعات طرح ها به صورت کد، داوری غیر حضوری انجام شد. و در نهایت در تاریخ 27 ام جلسه داوری نهایی در دفتر مرکزی شرکت بهران به صورت حضوری برگزار گردید. در طی این جلسه 14 طرح برگزیده داوری اولیه(مجازی) به بحث و بررسی گذاشته شد.

جوایز مسابقه

جوایز مسابقه طراحی کاور پله‌برقی از این قرار بود: طرح اول مبلغ 60 میلیون تومان، لوح تقدیر و پک کتاب بعلاوه امکان همکاری به عنوان مشاور با گروه صنعتی آسانسور و پله برقی بهران. طرح دوم مبلغ 35 میلیون تومان، لوح تقدیر و پک کتاب . طرح سوم مبلغ 25 میلیون تومان، لوح تقدیر و پک کتاب.

جلسه نهایی مسابقه

در پایان جلسه نهایی سه طرح اول با رعایت نکات بیانیه داوری و رعایت عدالت به شرح ذیل انتخاب گردید:

طرح اول: طرح پل شباک با طراحی سرکار خانم سمیرا رستم‌زاده

عکس

طرح دوم: طرح پل اوژن با طراحی جناب آقایان حسین صفری و محمد صادق سواد کوهی

عکس

طرح سوم: طرح پل نورا با طراحی سرکار خانم فائزه رضایی

عکس

امروز در تاریخ ششم دی ماه 1402 شمسی مراسم اهدای جوایز با حضور مدیرعامل محترم گروه صنعتی بهران جناب آقای احمد شاکری، داوران گرامی جناب آقای پروفسور گلابچی و جناب آقای دکتر حقیر، دبیر علمی و اجرایی مسابقه آقای دکتر محمدمهدی خشنود در محل دفتر مرکزی گروه صنعتی بهران برگزار گردید و هدایای تعیین شده به شرکت کنندگان تقدیم شد.

تماس با ما

جهت کسب اطلاعات بیشتر یا دریافت مشاوره رایگان در خصوص انتخاب پله‌برقی بهران، اکنون با ما تماس بگیرید یا از طریق فروشگاه اینترنتی ما سفارش خود را ثبت کنید.

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.