گروه صنعتی بهران آسانبر

Behran asansör ve yürüyen merdiven sanayi grubu fabrikalarında Ortadoğu’nun en büyük asansör test kulesinin açılışı


Behran Asansör ve Yürüyen Merdiven Fabrikaları Grubu, Behran ürünlerinin tüketicilerinin güvenliğini sağlamak amacıyla asansör parçalarını eksiksiz test ederek Ortadoğu’nun en büyük asansör test kulesini kurdu.
Mart 2017’de Behran şirketinin üst düzey yöneticilerinin katılımıyla ve Parand Sanayi sitesinde ve Behran fabrikalarının bulunduğu merkezde gerçekleştirilen bu açılışta, kulenin dünyanın en büyük asansör test kulesi olmasının yanı sıra, teknik laboratuvar, lüks otel Behran kompleksi, fabrika idari birimi, konferans salonları, Behran ürünleri sergisi, özel misafirlerin resepsiyonu, fabrika müdürlerinin merkez ofisi gibi diğer bölümleri içerir.
Behran asansör test kulesi
Bu küle 40 metre yükseklikle aşağıdaki özelliklere sahip iki asansörden oluşur.
Kulede bulunan asansörler 12 kişilik 1.6 m/s hız ve BL280 motorlu ve diğeri 16 kişilik 1.6 m/s hızla 3 m/s hıza artırma kapasiteyle donatılmıştır.
Unutulmamalıdır ki, Behran test kulesinde bulunan Behran laboratuvarında üretimin dikkatli bir şekilde izlenmesi ve ürünler üzerinde üretim anından son teste kadar çeşitli testler yapılması, tüm ürünlerin standart ürün onayına sahip olmasına ve yolcu güvenliğinin sağlanmasına neden olmuştur.
Behran asansör ve yürüyen merdiven sanayi grubu

باشگاه ورزشی آسانسور و پله برقی بهران آسانبر
باشگاه ورزشی آسانسور و پله برقی بهران آسانبر

پیشنهادات مرتبط

اخبار بهران

دانستنی آسانسور

مقالات آسانسور و پله برقی