دسته بندی نشده

Behran yürüyen merdiven şanzıman motoru üretim hattının açılışı


Behran asansör ve yürüyen merdiven, iç pazardaki yürüyen merdiven şanzıman motor ihtiyacını inceleyerek ve bu ürünün lokalizasyonunu en üst düzeye çıkarmak için 5.5, 8 ve 11 kW gücünde İran yürüyen merdiven şanzıman motorlarının üretim hattını başlattı.
Behran asansör ve yürüyen merdiven sanayi grubu’nun yürüyen merdiven parçalarının %70’den fazlasını üretmesinin yanı sıra, ülke ve bölgede ilk kez, yüksek kalite ve verimlilikte ve modern teknolojiye uygun yürüyen merdiven şanzıman tasarladığını ve ürettiğini belirtmek gerekir.
Bu dişli kutuları farklı yükseklik, kapasite ve çeşitli kullanımlar için uygundur.
Behran yürüyen merdiven şanzıman motorları Spiral şanzıman teknolojili ve duraklaya bilen stili ile 5.5, 8 ve 11 kW güçle yürüyen merdiven ve yürüyen yollar için uygundurlar.
Bu güç aralığı, büyük kapsamda ekipmanları kapsayarak ve gereken dahili yürüyen merdivenlerin %90’ından fazlasını karşılar.
Behran yürüyen merdiven motoru, yüksek mukavemetli, tasarımda şıklık, yüksek verim, düzgün hareket, yüksek güç aktarımı ve tork, uygun yağlama, ani darbelere dayanıklı gövde, güvenilir frenleme sistemi ve uygun ölçülere sahip olup ayrıca tasarlanmış Elektromotor ile donatılmıştır. Sürekli çalışma için (S1 sınıfı), bobinin sıcaklığa karşı yüksek izolasyon direncine (F sınıfı), yüksek elektriksel verimliliğe, güçlü soğutma sistemine, bobinin sıcaklığını artırmak için koruyucu sensörlere ve yüksek mekanik dayanıklılığa sahiptir.
Behran asansör ve yürüyen merdiven sanayi grubu